Zwift don't start

after install the last update i had great graphic problem, so i have upgrade to win10
now the program don’t start
this is the log
[23:04:52] Log Time: 23:04:52 2020-11-25
[23:04:52] Game Version: 1.0.58982
[23:04:52] Config: Shipping
[23:04:52] Launcher Version : 1.0.50
[23:04:52] Loading WAD file ‘assets/global.wad’ with file.
[23:04:52] Loading WAD file ‘assets/environment/ground/textures.wad’ with file.
[23:04:53] Loading WAD file ‘assets/UI/WhiteOrangeTheme/WhiteOrangeTheme.wad’ with file.
[23:04:53] Loading WAD file ‘assets/UI/minimap/minimap.wad’ with file.
[23:04:53] Loading WAD file ‘assets/UI/WhiteOrangeTheme/Scotty/Scotty.wad’ with file.
[23:04:53] Loading WAD file ‘assets/UI/layouts/layouts.wad’ with file.
[23:04:53] Loading WAD file ‘assets/Environment/GrassTextures/GrassTextures.wad’ with file.
[23:04:53] Successful audio init!
[23:04:53] Loaded audio banks
[23:04:53] Initializing graphics window of size 0 x 0
[23:04:53] Attached Monitors:
[23:04:53] monitor found at: 0,0
[23:04:54] GLFW ERROR 65543: Requested OpenGL version 3.1, got version 2.1
[23:04:54] CrashHandler: Dump Request Failed

with the previous version of zwift on win7 i havent problem and now i can*t complete my training plan
can you help me?

Need to update your graphics drivers. Whatever is on there by default isn’t new enough.

1 Like

Hi, I did update my graphics drivers. I had a slightly different error log message. I’m running on Win 10 (this happened right after the latest update). The update works fine on my MacBook Pro. Thanks!

[0:22:02] Log Time: 0:22:02 2020-11-30

[0:22:02] Game Version: 1.0.58982

[0:22:02] Config: Shipping

[0:22:02] Launcher Version : 1.0.50

[0:22:02] Loading WAD file ‘assets/global.wad’ with file.

[0:22:02] Loading WAD file ‘assets/environment/ground/textures.wad’ with file.

[0:22:02] Loading WAD file ‘assets/UI/WhiteOrangeTheme/WhiteOrangeTheme.wad’ with file.

[0:22:02] Loading WAD file ‘assets/UI/minimap/minimap.wad’ with file.

[0:22:02] Loading WAD file ‘assets/UI/WhiteOrangeTheme/Scotty/Scotty.wad’ with file.

[0:22:02] Loading WAD file ‘assets/UI/layouts/layouts.wad’ with file.

[0:22:02] Loading WAD file ‘assets/Environment/GrassTextures/GrassTextures.wad’ with file.

[0:22:02] Successful audio init!

[0:22:02] Loaded audio banks

[0:22:02] Initializing graphics window of size 0 x 0

[0:22:03] Attached Monitors:

[0:22:03] monitor found at: 0,0

[0:22:03] CrashHandler: Dump Request Failed

[0:22:03] CrashHandler: crash detected: 21356

I would try a clean install of Zwift now your drivers are up to date. https://support.zwift.com/en_us/re-installing-zwift-BymCF82TH

Hi Dave,

I did try the clean install. However, the same problem exists.

[7:09:04] Log Time: 7:09:04 2020-12-01

[7:09:04] Game Version: 1.0.58982

[7:09:04] Config: Shipping

[7:09:04] Launcher Version : 1.0.50

[7:09:04] Loading WAD file ‘assets/global.wad’ with file.

[7:09:05] Loading WAD file ‘assets/environment/ground/textures.wad’ with file.

[7:09:05] Loading WAD file ‘assets/UI/WhiteOrangeTheme/WhiteOrangeTheme.wad’ with file.

[7:09:05] Loading WAD file ‘assets/UI/minimap/minimap.wad’ with file.

[7:09:05] Loading WAD file ‘assets/UI/WhiteOrangeTheme/Scotty/Scotty.wad’ with file.

[7:09:05] Loading WAD file ‘assets/UI/layouts/layouts.wad’ with file.

[7:09:05] Loading WAD file ‘assets/Environment/GrassTextures/GrassTextures.wad’ with file.

[7:09:05] Successful audio init!

[7:09:05] Loaded audio banks

[7:09:05] Initializing graphics window of size 0 x 0

[7:09:05] Attached Monitors:

[7:09:05] monitor found at: 0,0

[7:09:05] CrashHandler: Dump Request Failed

[7:09:05] CrashHandler: crash detected: 9568

Thanks for your patience!

Oh. :frowning: Gonna be one for Zwift support then I’m afraid. I don’t know what those crash references mean.

1 Like