Computrainer not found in search

pairing-error

(john poole) #1

Computrainer won’t pair on Windows 10, Version 10.0.17134 Build 17134, and I don’t know how to check the Zwift version. I assume it’s the latest. I’ve retried restarting Zwift, the computer, and the computrainer. (A real joy from the bike) changing the USB port, deleting the prefs.xml, etc.


(Paul Allen (Watopia Wayfinder)) #2

You connecting via Bluetooth or ANT+?


(john poole) #3

That’s not how Computrainers work.


(Paul Allen (Watopia Wayfinder)) #4

Sorry missed that.
Have you gone through all these steps: https://support.zwift.com/en_us/-setting-up-a-computrainer-HJxKyCJZr7


(Paul Allen (Watopia Wayfinder)) #5

Another thing to try is to run Zwift as Administrator


(john poole) #6

Yes, and also all the trouble shooting ones. It’s been working for close to four years. I’ve occasionally had issues, but nothing I couldn’t fix myself. I’m mainly wondering if there were any changes to the software and/or is anyone else with a computrainer is either able or unable to use theirs right now.


(Paul Allen (Watopia Wayfinder)) #7

I’m pretty active on the forums and I also did a quick search and I am not seeing any other users having the same issue. The only issue I have seen was Zwift being jittery when using a Computrainer on a Mac.
You might want to contact support and submit your logs.


(john poole) #8

Thanks. Have done, but I don’t expect a quick reply. I’ll post their response or anything I figure out here.


(Paul Allen (Watopia Wayfinder)) #9

You could try deleting the driver and reinstalling it.