Watopia Cobbles are white


(Dave Booth (BRT) ZHR (H)) #1

The cobbled road just before the sprint line on Watopia Flat route the cobbles have disappeared and the section is totally white. It appeared for the first time today on the PRL ride. Everything else is ok it’s just the cobbled road section, what is going on.


(Etienne Brunet) #2

Same here, all the roads are white. 


(Eric C. (Zwift HQ)) #3

Hi guys,

Can you both please submit a support ticket with a log file for the specific ride where you experienced this? You can find the log file in your Documents\Zwift\Logs folder and they are organized by date.

You can submit a support ticket here: http://bit.ly/ZwiftSupport

Thanks!


(Gus Heinze zTeam Type1) #4

I had the same issue yesterday 7/11/2016, was doing the beginner 6 week FTP workout #3 if that helps.

I’ll try and locate the file you’re asking for, it’s on the other PC and then submit it.

Thanks again!

Gus

 

EDIT: uploaded the file to the link above. Thanks again!


(Steve Lovell RaceWBR) #5

My PC had a small Zwift update last night 12/07/2016 but still shows Build 1.0.12888, however my cobble section is now fixed.

Steve.


(Carl Nolan) #6

Had the same issue today in Richmond. Running version 1.0.12888.


(Eric C. (Zwift HQ)) #7

Hi Carl,

Please submit a support ticket with the log.txt file from that ride as stated above. A screenshot shows that it’s still an issue (which we know) but the log will help us pin down what’s causing it.

Thanks!


(Carl Nolan) #8

Done: 32023


(Eric C. (Zwift HQ)) #9

Thanks Carl!


(Bart Cocquart) #10

Hello,

 

Is there a sollution alrdy for this issue ? I have the same problem

 

Thank you for your response


(Eric C. (Zwift HQ)) #11

Hi Bart,

Please update your graphics drivers.